Συχνές Ερωτήσεις

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνίας, χρειαζόμαστε και κάποια στοιχεία για να επιβεβαιώσουμε οτι είστε όντως εσείς, κατα προτίμηση Διεύθυνση, Τηλέφωνο & ΑΦΜ.

– Προσπαθώ να κάνω εγγραφή αλλά δε με αφήνει. Τι πρέπει να κάνω;
Θα πρέπει να συμπληρώσετε ΟΛΑ τα πεδία με τα προσωπικά σας στοιχεία, καθώς είναι υποχρεωτικά. Εάν συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την εγγραφή σας, χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας για να μας στείλετε τα στοιχεία σας και να κάνουμε εμείς την εγγραφή. Για την ευκολότερη και καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε όπως συμπεριλάβετε τα παρακάτω στοιχεία: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση/πόλη/ΤΚ, κινητό τηλέφωνο, ΑΦΜ/ΔΟΥ & Email, καθώς και το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει (σε περίπτωση που υπάρχουν παραπάνω από 1 σεμινάριο προγραμματισμένα)

– Έχω ολοκληρώσει την εγγραφή μου αλλά δεν έχω λάβει email ενεργοποίησης λογαριασμού.
Το πρώτο που θα πρέπει να κάνετε, είναι να περιμένετε 15-20 λεπτά και μετά να δείτε αν το email πήγε στο φάκελο με τα ανεπιθύμητα (spam/junk). Αν δεν το βρείτε, χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας για να μας στείλετε τα στοιχεία σας και να ελέγξουμε την εγγραφή. Για την ευκολότερη και καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε όπως συμπεριλάβετε τα παρακάτω στοιχεία: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση/πόλη/ΤΚ, κινητό τηλέφωνο, ΑΦΜ/ΔΟΥ & Email.

– Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου, πως μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στο λογαριασμό μου;
Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να κάνετε επαναφορά κωδικού. Δεν γνωρίζουμε τον κωδικό σας, ο οποίος αποθηκεύεται κρυπτογραφημένος στη βάση δεδομένων μας. Εισάγετε το email σας στην φόρμα επαναφοράς κωδικού κάνοντας κλικ εδώ, και θα σας αποσταλεί καινούριος. Αν δεν λάβετε το email και δεν το βρείτε στα ανεπιθύμητα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

– Έχω ολοκληρώσει την κράτηση μου στο σεμινάριο. Τι χρειάζεται να κάνω;
Θα πρέπει να κάνετε άμεσα την πληρωμή για να ολοκληρωθεί η κράτησή σας.

– Έχω κάποιο άλλο πρόβλημα, το οποίο δεν αναφέρεται εδώ.
Χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας για να μας στείλετε το πρόβλημά σας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το λύσουμε.

– Δεν έχω λάβει τις σημειώσεις από το σεμινάριο που παρακολούθησα. Τι μπορώ να κάνω;
Σε περίπτωση που εκ παραδρομής δεν λάβατε τις σημειώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας και αφού επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία σας, θα σας τις αποστείλουμε.

– Πως πληρώνω την κράτησή μου;
Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα: 895/440028-38 (ΙΒΑΝ: GR 82 0110 8950 0000 8954 4002 838)
Δικαιούχος Λογαριασμού: Χριστίνα Ψυχογιού Β & ΣΙΑ Ε.Ε